Startsida Presentation Bildarkiv Egen produktion Dansmusik Underhållning KontaktErfarenhet
Vi i Nyströms är ett gift par sedan 1980.
Ove som spelar gitarr och sjunger har spelat i olika popband och dansband sedan 14-årsåldern. Annette som spelar keyboard och sjunger började i tidig ålder spela blockflöjt, gitarr och piano. Eftersom vi båda gillar musik bildade vi tillsammans bandet NYSTRÖMS i en liten skala år 2000. Allt eftersom tiden gått har vi utökat vår repertoar. Vi har full utrustning med instrument och ljuseffekter som kan anpassas för såväl mindre som större arrangemang.

Egen produktion
Vi skrev vår första singel-CD med egna låtar år 2001. Låten En dröm - låg på första plats i 10 veckor på Radio Västs – Fem-i-topp. Vår andra singel-CD Min kära utkom år 2005. Du kan gärna få ett smakprov av våra låtar genom att lyssna på dem under flik - Egen produktion.

Arrangörer utomlands
Vi har haft förmånen att få spela en del utomlands. En jättekul upplevelse samtidigt som det är ett hårt arbetstempo. Man träffar många trevliga människor under 14 dagars spelning. Vi har bl.a. spelat på dansrestaurangen Playa del Sol som ligger i Playa del Ingles på Gran Canaria. På restaurang Göta Kanal på Mallorca samt på hotell o restaurang Windische Höhe som ligger i Hermagor, Österrike.

Underhållning
Vi spelar underhållning med olika tema – ett uppskattat inslag. Ring så berättar vi mera.

Större evenemang
Vi har spelat dansmusik vid flera tillfällen vid större arrangemang med upp till 1000-1500 personer. Vi har även haft förmånen att få vara förband till olika kända artisters framträdanden. Vi har även spelat non-stop dans tillsammans med välkända dansband i Sverige. Vi gör även kortare showframträdande i samband med olika jubileum, festivaler etc. Eftersom våra tvillingdöttrar Annika o Jessica också delar vårt musikintresse har de varit med i olika körer under sin skoltid. Tjejerna ingår därför i bandet NYSTRÖMS ibland när de har möjlighet

Mindre evenemang
Mestadels har vi spelat på många privata arrangemang såsom - bröllop - 30-, 40-, 50- och 60-årskalas - firmafester - knytkalas - m.m.

Pub-underhållning
Vi spelar framförallt 60-70 tals musik vid våra framträdanden på olika pubar i Västra Götaland.